Foodtech Interiør og Storkjøkken

Foodtech Interiør og Storkjøkken prosjekterer og leverer utstyr og komplette løsninger for storkjøkken, servering, dagligvare og KBS markedene. Vi har egen serviceavdeling, og et landsdekkende servicepartner-nettverk. Vi er din samarbeidspartner fra a-å for at du som kunde skal nå dine mål.

Foodtech Interiør og Storkjøkken har sitt hovedkontor i Oslo, og avdelinger i Vestfold, Stavanger, Bergen og Trondheim.

Les mer om Foodtech Interiør og Storkjøkken

DIN TOTALLEVERANDØR

Foodtech er en vareleverandør som kan bistå deg på den måten du ønsker eller har behov for – hele veien fra idé til ferdig prosjekt. Vi er en totalleverandør, med bred kompetanse og lang erfaring innen storkjøkken og serveringsløsninger. Dette betyr at du kun trenger å forholde deg til én leverandør!

SAMFUNNSANSVAR

FOODTECH Gruppen AS sitt verdigrunnlag er LANGSIKTIG – ÆRLIG – STOLT.
Disse verdiene skal reflekteres i alle forhold i vår forretningsvirksomhet og i det vi bidrar med tilbake til samfunnet, våre ansatte og miljøet.

 

LEVERANDØRER

FOODTECH skal ha en skriftlig avtale med alle våre leverandører vedrørende etiske retningslinjer (code of conduct) som regulerer det medansvar FOODTECH og våre leverandører har for menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter og miljø i vår verdikjede.

LÆREBEDRIFT

FOODTECH er i dag godkjent lærebedrift for:

  • Automatiseringsfaget
  • Industrimekanikerfaget
  • Elektroreparatørfaget
  • Kuldemontørfaget

Vi har til enhver tid 1-2 lærlinger i hver yrkeskategori. Vi er stolte av å bidra med opplæring og kunnskap til kommende generasjoner.

Her finner du oss

Besøk:
Sven Oftedals vei 10
0950 Oslo

Post:
Postboks 83 Kalbakken,
0901 Oslo