Produktbeskrivelse
Et prosessorskap er designet for å skape et ideelt miljø for heving av deig. Dette inkluderer å holde temperaturen på et optimalt nivå, fra fryste deigemner til ferdig hevet produkt.
Samt opprettholde et passende fuktighetsnivå for å unngå at deigen tørker ut.
Ved å bruke et prosessorskap til heving av bakst kan du oppnå bedre og mer forutsigbare resultater. Det bidrar til å skape en optimal heveprosess, noe som resulterer i luftigere og mer smakfulle bakverk.
Og best av alt, du kan ha din hvetebakst ferdig hevet akkurat når du ønsker.
Våre prosessorskap kommer i to størrelser – 700 og 1400 liter og to utgaver – Pizza og Bake-off(1400 liter – kun Pizza). Beregnet for heving og lagring av gjærbakst, før steking.
Skapene har manuelle og automatiske funksjoner. De automatiske funksjonene kan programmeres i ukesykluser.Forskjellen mellom Pizza og Bake-off utgavene, er at Pizza har tidsstyrt rask, mens Bake-off har manuell rask. Manuell rask må man med andre ord passe på å slå av selv.
700Liter bake-off kan leveres med rack tilpasset 40x60 bakebrett.
Pizza utgavene benytter rack beregnet for pizzapanner. Se tekniske spesifikasjoner for kapasiteter.For å oppnå best resultat, anbefaler vi at auto funksjonen benyttes. Da vil også resultatet bli likt hver gang.